Јавни позив за субвенције за поставку соларних панела траје до 18. априла, ево како да се пријавите

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Apr.2023, 11:59

Јавни позив за субвенције за поставку соларних панела траје до 18. априла, ево како да се пријавите

Градска управа за заштиту животне средине расписало је 3. марта јавни позив за суфинансирање уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе на породичним кућама и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте на територији Града Новог Сада. Фото: Град Нови Сад Рок за пријаве је до 18. априла 2023. године, а максимални износ по субвенцији је 400.000 динара. Максимална јачина електране је 6 киловата (kW).
Право учешћа на Јавном позиву имају грађани који испуњавају следеће услове: да је подносилац пријаве: власник објекта за који подноси пријаву и да је подносилац пријаве власник или носилац права над бројилом, или уколико подносилац пријаве није власник објекта за који се подноси пријава, неопходно је да има пријаву боравка на адреси објекта за који подноси пријаву и уз пријаву да поднесе писану сагласност власника објекта оверену од стране јавног бележника да се за објекат може поднети пријава да је објекат настањен и прикључен на дистрибутивну мрежу електричне енергије и да је на последњем рачуну за потрошњу електричне енергије регистрована потрошња од минимум 30 kWh. Више информација и све о условима и потребној документацији за учешње у овом конкурсу можете пронаћи на сајту Градске управе за заштиту животне средине.
Привредни субјекти преко којих можете да конкуришете за субвенције:
Control Power Line d.o.o, Београд-Земун, 0653270122, vladan.radulovic@cpl.co.rs Azimut Electric d.o.o, Београд, Алексе Ненадовића 19, 0640127813, office@azimut.rs Green Energy Save Group d.o.o, Нови Сад, 0216365565, office@gesg.rs Друштво за изградњу, промет и услуге телефон инжењеринг д.о.о, Београд (Земун), 0113169599, office@telefon-inzenjering.co.rs Energy Net Services d.o.o, Нови Сад, 0216861000, 0216861025, servis@energynet.rs Petrosolar Projekt d.o.o, Нови Сад, 062760339, petrosolarprojekt@gmail.com Topthoerm d.o.o, Бечеј, 0216919555, office@hoval.rs VGS Engineering, Лозница, 0693004514, vgs.loznica@gmail Grade se objekti za višečlane porodice – kako do solidarnog stanovanja u Novom Sadu? (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јавни позив за субвенције за поставку соларних панела траје до 18. априла, ево како да се пријавите се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.