Посланици настављају расправу у уторак, 13. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jun.2023, 12:19

Посланици настављају расправу у уторак, 13. јуна

Посланици Скупштине Србије наставиће заседање следеће недеље, када ће наставити и расправу о предлогу за формирање анкетног одбора који треба да утврди чињенице и околности које су довеле до масовних трагедија. Фото: Танјуг/Јадранк илић Председник Скупштине Србије Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Орлић рекао је на крају данашњег рада да ће седница бити настављена у уторак, 13. јуна.
Поподневни део расправе обележиле су међусобне оптужбе посланика о томе ко је одговоран за насиље у друштву, као и у рекламирању повреда Пословника. Овлашћени предлагач, шеф опозиционог посланичког клуба Радомир Лазовић је приликом образлагања предлога рекао да анкетни одбор треба да чине представници свих посланичких група, а да председник буде из редова опозиције.
Шеф посланичке групе СНС Миленко Јованов рекао је да они подржавају формирање анкетног одбора, али да Лазовић “читајући исте говоре” то пролонгира и опструише сам свој предлог.
Звечан: Срби настављају протест, ноћ протекла мирно

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Посланици настављају расправу у уторак, 13. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.