Премијера представе „Ноћ у кући господина Колака“ пред новосадском публиком 13. фебруара 2024.

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Dec.2023, 10:43

Премијера представе „Ноћ у кући господина Колака“ пред новосадском публиком 13. фебруара 2024.

Прво извођење представе „Ноћ у кући господина Колака“ пред новосадском публиком биће одржано 13. фебруара 2024. године, са почетком у 20 часова, у великој позоришној сали НИС-а у Новом Саду. Фото: промо У представи учествују Слободан Бода Нинковић, Владимир Керкез и Ирфан Менсур, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је уједно и редитељ представе. Писац Владимир Ђурђевић, музика Зијо Валентино.
Ноћ у кући господина Колака рађена је према тексту Владимира Ђорђевића, а комад је прича о три антихероја после којег мушкарцима није удобно, а женама је – све јасно. Тако је то и сам Ђорђевић образложио.
Менсур додаје да су мушкарци, када је питању жена обично – лузери. „Ми јесмо лузери у овој представи, зато што се све ради око једне жене, све се чини због једне жене, то је моја ћерка која се не појављује на сцени. Она је врло популарна поп-певачица, и имала је мужа који је од ње био старији 30 година, да извинете, то је Бода Нинковић, и има тренутно једног човека с којим живи и којег је исто шутнула јер јој не треба… Схватила је да није њен ниво, то је Владимир Керкез, и остаје отац. Ја сам тај Колак, којег је такође шутнула“, испричао је о представи Ирфан Менсур.
Глумац и редитељ каже и да мисли да су жене те које „бирају наше животе, и које управљају нашим животима“. „Ово ја не говорим да бих се сад удварао женама које ово слушају, или да би ме мрзели сви мушкарци који слушају – неки ће признати да је тако“, каже Менсур и наглашава да представу треба да виде људи који су жељни правог позоришта у коме глумци са уживањем играју за публику.
Улазнице за овај догађај се могу набавити кроз продајну мрежу ГИГСТИX-а и он лине.
Dečija Nova godina 31. decembra u Ledenoj šumi

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Премијера представе „Ноћ у кући господина Колака“ пред новосадском публиком 13. фебруара 2024. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.