Мајкрософт би следеће године могао да представи оперативни систем Виндоус 12

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Okt.2023, 07:11

Мајкрософт би следеће године могао да представи оперативни систем Виндоус 12

Мајкрософт би следеће године могао да представи нови оперативни систем Виндоус (Windows) 12, најавио је финансијски директор компаније Интел Дејвид Зинсер. FOTO: AP Photo/Jeff Chiu, File „Мислимо да ће 2024. година бити баш добра за клијенте, нарочито због освежење Виндоуса. Мислимо и даље да је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << садашњи систем доста стар и да му је потребно освежење и да би следећа година могла да буде почетак тог процеса, тако да смо оптимисти повод развоја ситуације следеће године „, изјавио је Зинсер на конференцији у Швајцарској, преноси портал Виндоус централ.
Портал наводи да Зинсерова изјава делује као неформална потврда да следеће године долази велико ажурирање за Виндоус, вероватно у облику новог оперативног система Виндоус 12.
Појам „освежење“ је такође коришћен током развоја оператовног система Виндоус 11 пре него што је званично представљен у јуну 2021. године.
Jafa: Zamena proizvoda skoro u potpunosti izvršena na policama u Srbiji i u regionu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мајкрософт би следеће године могао да представи оперативни систем Виндоус 12 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.