Представа „Геометрија душе“, 12. маја у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 08:06

Представа „Геометрија душе“, 12. маја у Позоришту младих

Представа Геометрија душе, позориште из Шпаније, биће изведена 12. маја у Позоришту младих са почетком у 19.30 часова, у оквиру Новосадских позоришних игара. Фото: PrtSc/pozoristemladih.co.rs Геометрија душе је спој визуелног позоришта, позоришта лутака, покрета и плесног позоришта, који покушавају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да комбинују и објасне однос између геометријских облика и људског тела, тела које ће дати душу геометрији како би она могла да разуме геометрију. душе која је у њој.
Напомена: Представа се препоручује за публику старију од 9 година.
Izložba fotografija Zorana Trbovića “Drugi ritam” i razgovor sa autorom, u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Геометрија душе“, 12. маја у Позоришту младих се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.