10 јасних знакова да још нисте преболели бившег: Можда је време да се суочите и наставите даље

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 11:30

10 јасних знакова да још нисте преболели бившег: Можда је време да се суочите и наставите даље

Ови знакови ће вам јасно ставити до знања да нисте пустили своју прошлост. Фото: Pexels/Rafael Barros Након раскида, уобичајено је да будете преплављени контрадикторним саветима са свих страна. Ок, у реду је да хибернирате недељу дана, да носите тренерке, једете сладолед и плачете због >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лоших љубавних филмова!
Можда ћете отићи и у куповину и потрошити новац који немате! С обзиром на вртлог емоција које осец́ате када се веза заврши, свако од ових понашања је у реду.
Ипак, мора да има рок трајања. Знамо да је тешко када неког и даље волите, а нисте са њим. Након што са неким поделите значајан део свог живота, логично је да ц́е он заувек остати у вашим мислима, барем у неком својству.
Па како да знате да ли сте заиста пустили своју прошлост на починак или сте још увек заглављени својој последњој вези?
Ево 10 знакова да дефинитивно нисте преболели свог бившег: 1. Све те подсећа на њега
Сваки пут кад чујете „вашу песму“ зајецате. Ваш недељни састанак са др Хаусом једноставно није исти без њега. И не само то, већ имате листу ствари које морате да му кажете када га видите, на основу свега узбудљивог, урнебесног и/или трагичног што се догодило од када сте се растали. Јер са ким бисте још поделили ове ствари?
Па, са најбољим пријатељем, за почетак. Ту си и твоја мама. Твој психијатар. Или — удахните — нови човек! Покушајте да заборавите листе, престаните да трошите енергију на прошлост и уместо тога повежите се са људима који су заиста у вашем животу.
2. Набацујете му се на јавним форумима Разговарате са њим на Twitter и Facebook. Посветили сте му песму. Можда је здраво да изнесете своја осећања, ако је прошло неколико месеци, а он још увек инспирише вашег унутрашњег уметника, допуштате историји да има предност у односу на сада.
3. Претерујете Облачите се у нади да ћете налетети на њега, а када га видите, учините да вам живот изгледа заиста, заиста феноменално. Јер, очигледно, боље ти је без њега и мора да види шта му недостаје!
4. Не занима те тај згодни тип који је бацио око на тебе Имате мушкарце који се бацају на вас. Удварају вам се на забавама и у баровима? А вама тренутно изгледају прилично одбојно. Међутим, када ваш бивши назове, одмах се јављате. (Шта? Могло би бити важно!) Покушајте да разговарате са новим момком. Никад не можеш да знаш шта може да се деси…
5. Све упоређујеш са њим Чак и ако мислите да сте спремни да поново почнете да излазите, сваки пут када упознате новог момка, направите листу свих начина на које се он не мери са вашим бившим. Када га стварно преболите, одмерићете мушкарце према њиховим заслугама.
6. Још увек га прогањате на друштвеним мрежама Пре неки дан, док сте невино лутали по Facebook, приметили сте да је слатка девојка оставила флертујуćу поруку на зиду вашег бившег. Дакле, покушали сте да хакујете њен налог и претражили Facebook странице маме, сестре и баке вашег бившег у потрази за чак и најсуптилнијим спомињањем вас или нове романсе. Желимо да знате: Ово је нездраво. А можда и незаконито.
7. Не можете да се ослободите успомена на своју везу А под успоменама не мислимо само на поклоне које вам је дао током ваше везе, попут оне Swarovski огрлице или оног слатког зимског шешира. Јер њих се не бисмо отарасили. Уместо тога, мислимо на више насумичне ствари, као што су рачуни из ресторана у којем сте имали први састанак или карте за биоскоп из сваког филма у којем сте икада заједно били. Њихово уништавање ће бити ослобађајуће – покушајте!
8. Када га видите, и даље вам клецају колена Буквално. И некако се плашите да бисте могли да повраћате. Што би било срамотно. Звучи познато? Ако је ваша реакција оваква, ризиковаћемо да нагађамо и рећи ћемо да га још увек нисте преболели.
9. Гајите (не баш) тајну фантазију да вас двоје још увек имате заједничку будућност А ово погрешно веровање вас спречава да живите живот. Иако нико заиста не може знати шта будућност носи, најбоље је запамтити да се раскиди дешавају с разлогом. И често је тај разлог био проклето добар. Ако се суздржавате од своје будућности, вероватно је да сте још увек заглављени у прошлости.
10. Још увек сте интимни Спавање са бившим није увек лоша идеја, али обично јесте. Ако сте недавно раскинули, не можете бити интимни и очекивати да нећете остати емоционално укључени. Знамо, знамо. Нико други никада није могао да ти то уради. Али ипак.
Studija sa Harvarda pokazala: Jedna vrsta poslova smatra se najnesrećnijom i najnepoželjnijom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 10 јасних знакова да још нисте преболели бившег: Можда је време да се суочите и наставите даље се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.