Индустрија доставе вреди око 10 милиона евра, највише се тражи фаст фуд

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 10:57

Индустрија доставе вреди око 10 милиона евра, највише се тражи фаст фуд

Тржиште доставе у Србији вреди више од 10 милиона евра, а корисници највише наручују пицу, бургере и роштиљ, али и свеже пасте и кинеску храну. Фото: Градске инфо Навике потрошача много се не мењају кад је у питању избор хране, без обзира на то да ли је наручују преко дигиталне платформе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << или телефонски, кажу достављачи и наводе да увек предњачи фаст фоод.
„Међутим, оно што је специфично за телефонске поруџбине је потражња за асортиманом супермаркета, намирницама свакодневно потребним у домаћинству, затим цвећем, додацима исхрани“, каже сувласник доставе Падрино из Новог Сада Дарио Пантић. После убрзавања бизниса доставе у време пандемија, у 2022. години уследило је успоравање, што достављачке компаније настоје да компензују пробојем на тржишту намирница, наведено је у саопштењу.
Пантић додаје да простор на тржишту у индустрији доставе и даље постоји без обзира на неповољне економске прилике и повратак старом начину живота након епидемије.
Такође, каже да на подручју Новог Сада и околине доставне службе, сервиси и платформе изврше 10.000 до 15.000 достава дневно.
Poreska uprava objavila kalendar izmirivanja poreskih obaveza firmi za april

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Индустрија доставе вреди око 10 милиона евра, највише се тражи фаст фуд се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.