Кустендорф представе 10. децембра на Мећавнику

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2022, 13:25

Кустендорф представе 10. децембра на Мећавнику

Скраћена верзија фестивала „Позоришни Кустендорф“ биће одржана после две године паузе, под називом „Кустендроф представе“, 10. децембра у Дрвенграду на Мећавнику, најавили су данас организатори. Фото: Танјуг/Раде Прелић Селектор „Позоришног Кустендорфа“, редитељ Милан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Нешковић је рекао да фестивал, ког је основао Емир Кустурица, наставља своју уметничку мисију на један дан са две представе“ и радионицом за преко 50 студената глуме и режије.
Како је најављено, биће одиграна „Врпца“ Александре Аризановић, која са својом мајком Јелицом Аризановић изводи представу на јединствен начин повезујући текст и извођење телесним приказом сваке изговорене речи.
У оквиру ревијалног програма, гостоваће Нешковићева представа „Кус петлић“у извођењу Народног позоришта Суботица.
Позоришном дану на Мећавнику присуствоваће студенти драмске уметности из Србије за које ће бити одржана и радионица са Аризановић на тему ”Еклектично ауторско позориште” коју ће модерирати Милан Нешковић, наводи се у саопштењу.
Vučić primio Varheljija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кустендорф представе 10. децембра на Мећавнику се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.