Компанија Тесла представила ново возило Сајбертрак у три верзије

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2023, 13:41

Компанија Тесла представила ново возило Сајбертрак у три верзије

Компанија Тесла представила је ново возило Сајбертрак одабраним купцима док је јавност могла да прати око 30 минута програма са догађаја који се преносио уживо. Фото: Танјуг/AP Photo/Ringo H.W. Chiu Како преноси портал Тех кранч, овај догађај је имао све традиционалне елементе који се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << очекују од Тесле – помпу, стимулативну музику и ВИП госте, а презентацији је присуствовао и извршни директор фирме Илон Маск.
Тесла Сајбертрак ће бити доступан у три верзије.
Најповољнија верзија са погоном на задњим точковима са дометом од 400 километара, убрзањем од нуле до 100 километара за 6,9 секунди и ценом од 56.000 евра неће бити доступна до 2025. године.
Купцима је за сада на располагању верзија која има погон на сва четири точка и такозвана Сајберзвер (Цyбербеаст).
Верзија са погоном на сва четири точка има домет око 550 километара, максималну брзину од 180 километара на сат и почетну цену од 73.300 евра.
Сајберзвер има домет од 515 километара и око 845 коњских снага, убрзање од нуле до сто километара за 2,6 секунде и максималну могућу брзину од 210 километара на сат.
Почетна цена Сајберзвери је око 92.000 евра.
Danas počinje isplata 10.000 dinara korisnicima prava na socijalnu zaštitu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Компанија Тесла представила ново возило Сајбертрак у три верзије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.