Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Nov.2023, 08:00

Поставите ово поред шпорета и сви непријатни мириси нестају

Током припреме хране, посебно када се кувају јела са јаким мирисима као што су риба или пржено уље, нежељени мириси могу се задржати у кући. Фото: Pexels/Rene Asmussen Постоји једноставан трик који су стручњаци за чишћење препоручили како бисте се ослободили тих мириса.
Решење је да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сипате сирће у чашу и поставите је поред шпорета. Сирће има моћ неутрализације непријатних мириса пре него што се прошире по простору. Стручњаци чак сугеришу да можете да оставите чашу сирћета да преноћи, јер ће током ноћи апсорбовати све лоше мирисе.
Ако се нешто случајно прелило или загорело током кувања, добар трик је прокувати воду с додатком сирћета у шерпи. Пара која се ствара током тог процеса ће ефикасно елиминисати непријатне мирисе из просторије. Такође, не заборавите проветрити просторије отварањем прозора како бисте омогућили циркулацију свежег ваздуха.
Namirnica koju imate u frižideru može pomoći u otpušavanju odvoda

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поставите ово поред шпорета и сви непријатни мириси нестају се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.