Њујорк: Палестинске присталице запалиле израелску заставу

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Nov.2023, 08:43

Њујорк: Палестинске присталице запалиле израелску заставу

Стотине присталица Палестинаца запалило је на скупу у Њујорку израелску заставу, протестујући против Израела због рата у Гази против Хамаса. Фото: Танјуг/AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez Демонстранти су се у петак увече поново окупили и испред седишта Њујорк тајмса и попрскали улаз у зграду >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << црвеном бојом, тврдећи да је извештавање тих новина о рату у Гази пристрасно у корист Израела, објавио је „Њујорк пост“.
Полиција је саопштила да је више особа приведено, али није навела тачан број ухапшених.
Netanijahu: Sve države treba da osude Hamas, a ne Izrael

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Њујорк: Палестинске присталице запалиле израелску заставу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.