Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Okt.2023, 11:02

Петља Рума сија ноћу у облику детелине, Антић: Пратећи државну политику и визију председника Вучића наставићемо са оваквим успесима

Ауто-пут који је спојио Срем и Мачву отворен је пре две недеље, а Александар Антић, директор “Коридора Србије”, истиче за Прву телевизију, да је изградња ауто-пута између Руме и Шапца изванредан успех за Србију. Фото: PrtSc/ Prva TV – Мост је дугачак 2,3 километра, имамо феноменалну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << петљу Рума, једна детелина која ноћу сија. И оно на шта сам посебно поносан били су укључени српски инжењери. Од Београда до Шапца вам треба 40 минута, приближио се Београду, када завршимо деоницу од Руме до Новог Сада биће и овом крају ближе. Верујем да је то добра ствар и да сви треба да будемо поносни на то. Пратећи државну политику, визију председника Вучића, снажну подршку Владе, наставићемо са оваквим успесима. Људи су ово чекали деценијама, урађено је значајно пре рока.
Он истиче да је остало још 53,8 километара брзе саобраћајнице, на којој се убрзано ради, а очекује да ће бити пуштена у рад до краја следеће године
– Ради се на изградњи насипа, надам се да ћемо повезати Лозницу и Београд, а биће потребно сат и 10 минута – рекао је Антић.
Bela krstarica u centru Novog Sada – Banovinski kompleks (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петља Рума сија ноћу у облику детелине, Антић: Пратећи државну политику и визију председника Вучића наставићемо са оваквим успесима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.