Наставак акције „Пинг понг у твом комшилуку“: Месне заједнице у Будисави, Каћу, Ковиљу и Шангају добиле столове за стони тенис (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Okt.2023, 19:13

Наставак акције „Пинг понг у твом комшилуку“: Месне заједнице у Будисави, Каћу, Ковиљу и Шангају добиле столове за стони тенис (ФОТО)

У среду 25. октобра настављена је подела стонотениских столова у оквиру пројекта који финансира Градска управа за спорт и омладину Новог Сада „Пинг понг у твом комшилуку“. Фото: Градске инфо Овог пута нове столове за стони тенис добиле су месне заједнице у Будисави, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Каћу, Ковиљу и Шангају.
Подсећамо, први столови су почетком октобра подељени на Новом Насељу месним заједницама Бистрица и Гаврило Принцип, а потом месним заједницама у Ветернику, Бегечу, Руменци и у Сајлову.
До краја године биће подељено 20 стонотениских столова са пратећом опремом. План је да почетком 2024 године крене аматерска лига за грађане „Лига месних заједница у стоном тенису“, а до краја идуће године да свих 47 месних заједница имају професионални стонотениски сто са опремом и да понуде грађанима, свих узраста, термине за стони тенис у оквиру „отворених врата спортске рекреације“.
Наредни столови и промоција стоног тениса за грађане биће идуће среде 1.новембра у Кисачу и у Степановићеву.
Najveći slikari žena u galeriji Matice srpske: Nisu nam otkrili identitete dve dame Klimt i Jovanović (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наставак акције „Пинг понг у твом комшилуку“: Месне заједнице у Будисави, Каћу, Ковиљу и Шангају добиле столове за стони тенис (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.