Орбан: Зауставити талас избеглица, санкције и рат у Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Okt.2023, 20:53

Орбан: Зауставити талас избеглица, санкције и рат у Украјини

Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да је за Мађаре и целу Европу најважније да се заустави талас избеглица, увођење санкција и рат у Украјини. Фото: Танјуг/AP Photo/Denes Erdos, File „За нас, Мађара и за целу Европу, било би најважније да се талас избеглица, санкције и борбе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у суседној земљи окончању“, рекао је Орбан на видео-снимку објављеном на друштвеним мрежама, преноси МТИ.
Казао је да је данас у Пекингу разговарао са руским председником Владимиром Путином, од ког није добио позитиван одговор на питање о прекиду ватре у Украјини.
Мађарска ће у складу са тим, наводи Орбан, морати да планира своје кораке у наредним месецима.
„Зато је нама, Мађарима, важно да одржавамо мађарско-руску сарадњу у енергетици и у другим економским областима“, рекао је Орбан.
Putin i Orban u Pekingu o saradnji u oblasti nafte i gasa, nuklearne energije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орбан: Зауставити талас избеглица, санкције и рат у Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.