Партизан против Напретка за прво место и наставак непобедивог низа

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Okt.2023, 16:33

Партизан против Напретка за прво место и наставак непобедивог низа

Фудбалери Партизана oд 17 часова играју против Напретка у Крушевцу меч 10. кола Суперлиге Србије. Фото: Градске инфо Црно-бели су у низу од пет победа и имају прилику да се попну на прво место српско првенства, после ремија ТСЦ-а и Младости из Лучана 1:1.
Партизан је у низу од пет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << победа, мада су неке од њих биле после великих преокрета и неизвесних финиша. Претходна два дуела ових екипа припали су Партизану минималним победама 1:0, што довољно говори колико је Напредак незгодан ривал по тим из Хумске. Тога је свестан и Игор Дуљај.
„Много пута нам је одузимао кључне бодове. Очекује нас тешка утакмица. Добро је што је утакмица померена за дан раније, пошто ће бити лепа прилика да велики број навијача дође и погледа лепу фудбалску представу. Имате тим који вам једноставно не лежи, нама је то Напредак који на свом терену игра одлично против Партизана. Ми имамо наш циљ, а то је наставимо победнички низ“, рекао је Дуљај о Крушевљанима.
Напредак је на скору 2-1-4 и налази се на 13. месту.
Golman RKC-a u dobrom stanju, nakon gubitka svesti protiv Ajaksa


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизан против Напретка за прво место и наставак непобедивог низа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.