Три једноставна начина како да уклоните устајали мирис и освежите своје џемпере

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Sep.2023, 17:05

Три једноставна начина како да уклоните устајали мирис и освежите своје џемпере

Температуре су врло ниске, и зато је зимска гардероба неизбежна. Фото: Unsplash/Johnstons of Elgin С обзиром на то да је јесен увелико у току, а зима је пред вратима, то може значити само једно – време за џемпере.
Међутим, док извлачите своје омиљене џемпере из ормара, можда ћете приметити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да им је потребно мало освежења.
Власница компаније „Clean Mama“, Беки Рапинчак, има три одлична савета како то да учините, а да их не носите на хемијско чишћење или да их поново перете.
1. Искористите замрзивач
Замрзивач се може користити и за уклањање мириса, тврди Беки, а све што треба да учините јесте да џемпер ставите у врећицу и оставите га у замрзивачу преко ноћи.
– Хладан ваздух ће убити бактерије које су заслужне за лош мирис – објашњава она и додаје да је ту методу добро применити и с фармеркама и спортском опремом.
2. Направите сами средство за освежење
Фото: Unsplash/Kaffeebart Потребно вам је: – ½ шољице воде
– ¼ шољице вотке или чистог алкохола
– 5 капи етеричног уља по избору
– флашица с распршивачем
Све састојке сипајте у флашицу с распршивачем и протресите да се сједине. Окачите џемпер и попрскајте га освежавајућим средством. Оставите да се осуши.
3. Брзинско сушење у сушилици
Брзи програм сушења помоћи ће да се прслуци освеже, посебно ако их ставите у сушилицу заједно са куглицама за сушење вуне на лагану температуру, на пет до десет минута, а кратки програм по потреби можете и поновити.
Kako ukloniti masne fleke sa kuhinjskih krpa?

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Три једноставна начина како да уклоните устајали мирис и освежите своје џемпере се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.