Представа „Керови“ поново у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 12:32

Представа „Керови“ поново у Новом Саду

У новој позоришној сезони „Керови“ поново гостују у Новом Саду. Фото: Промо Представа се најављује 17. октобра у 20.00 часова у Свечаној сали НИС-а. Представа је настала по тексту Кристофера Џ. Џонсона „The Dog Logs“, аустралијског глумца, редитеља и писца, а на српски га је превела Милица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Михаиловић.Радња представе насмејаће вас до суза и натерати да се запитате какви сте “ људи“. Својим бриљантним глумачким трансформацијама и прецизном игром, глумци пружају врхунску забаву али и запитаност, да ли можемо бити бољи људи?
Кроз много смеха али и неколико тужних прича, представа показује и преиспитује људски однос према псима, који нам пружају неограничену и безусловну љубав. Представа се састоји од четрнаест псећих ликова, који кроз своје животне приче преносе своје ставове о љубави, пријатељству, освети, насиљу… Сви псећи ликови одражавају карактеризације људског бића.
Представа „Керови“ је на сталном репертоару „Театра на брду“ од 2018. године.
У представи „Керови“ играју Александар Срећковић Кубура и Срђан Тимаров.
Улазнице се могу купити на свим продајним местима Гигстикса и онлајн: https://bilet.gigstix.com/rs/store/gigstix_v2/login/index?page_type=sectionGroup&event_id=5820&url_extra=
Линк о представи: https://youtu.be/rANJXyin5jM?si=fFSaDnvnQH_Qpkc6
Prateći program izložbe „Poklon-zbirka Dragiše Brašovana“ – obilazak Brašovanovih projekata u petak , 22. septembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Керови“ поново у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.