Како је обележен Дан српског јединства, слободе и националне заставе у Новом Саду (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Sep.2023, 12:31

Како је обележен Дан српског јединства, слободе и националне заставе у Новом Саду (ФОТО)

Република Србија и Република Српска јуче су обележиле заједнички празник – Дан српског јединства, слободе и националне заставе. Фото: Градске инфо Дан српског јединства, слободе и националне заставе симболично се прославља 15. септембра јер је на тај датум, 1918. године, пробијен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Солунски фронт. Овај празник обележен је јуче широм наше земље, а грађани су позивани да истакну тробојку на своје домове, локале, фирме.
Срби из дијаспоре, такође су прославили овај празник. У многим градовима широм света Срби су организовали разне манифестације поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе где су истицали српску тробојку.
Нови Сад је јуче, као и претходне године, био сав окићен српским заставама, али за разлику од прошле године, ове године много више грађана је истакло српску заставу на балкон, прозор, локале, фирме и на тај начин увеличали прославу овог празника.
Погледајте слике из нашег града и на који начин су Новосађани прославили овај јучерашњи празник.
Danas se obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како је обележен Дан српског јединства, слободе и националне заставе у Новом Саду (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.