Макрон: Не може бити руске заставе на Олимпијским играма у Паризу

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Sep.2023, 13:03

Макрон: Не може бити руске заставе на Олимпијским играма у Паризу

Француски председник Емануел Макрон изјавио је да „не може бити руске заставе“ током Олимпијских игара у Паризу због, како је навео, ратних злочина Русије и депортације деце. Фото: Танјуг/AP Photo/Aurelien Morissard „Не може бити руске заставе током игара у Паризу. Мислим да постоји консензус >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << по том питању, зато што Русија, као земља, није добродошла у време када је починила ратне злочине и депортовала децу“, казао је Макрон за француски спортски лист „Екип“.
Он је навео да је „право питање“, о којем би организатори Олимпијских игара требало да одлуче, које место може да се да руским спортистима и истакао да то питање не би требало политизовати. Макрон је додао да би Украјинци требало да учествују на састанцима Међународног олимпијског комитета о том питању, преноси Ројтерс.
Hernandez: Srbija je moj favorit za osvajanje Svetskog prvenstva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Макрон: Не може бити руске заставе на Олимпијским играма у Паризу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.