Бен Волас поднео оставку на место британског министра одбране

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Avg.2023, 10:19

Бен Волас поднео оставку на место британског министра одбране

Бен Волас поднео је данас оставку на место британског министра одбране након четири године на тој функцији, преноси Гардијан. Фото: Танјуг/AP Photo/Pavel Golovkin, File Премијер Риши Сунак требало би да именује новог миностра одбране након Воласове формалне оставке.
Он је похвалио „стратешку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << далековидост“ свог бившег министра у суочавању са ратом у Украјини и саопштио да је Волас играо кључну улогу у евакуацији из Авганистана.
Његова оставка ће вероватно довести до мини реконструкције владе, наводи британски лист.
Волас. који се сматра снажним заговорником повећања потрошње на оружане снаге, надао се да ће бити потенцијални наследник генералног секретара НАТО-а Јенса Столтенберга, који ће на том месту ипак остати још годину дана.
FSB: Neutralisana ukrajinska diverzantska grupa u Brjanskoj oblasti u Rusiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бен Волас поднео оставку на место британског министра одбране се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.