Медији: Милорад Вучелић поднео оставку на место председника Партизана

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 13:07

Медији: Милорад Вучелић поднео оставку на место председника Партизана

Председник Фудбалског клуба Партизана Милорад Вучелић поднео је данас оставку на ту функцију, преносе београдски медији. Фото: Градске инфо Вучелић је ову одлуку образложио својим најближим сарадницима у Партизана. „Новости“ пренео да је он ужем руководству клуба рекао да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << му је „функција председника Партизана била велика част, тешка дужност и обавеза“.
„Вршио сам је дуго година радећи у оквиру статутарних овлашћења, а по највећој и најбољој мери својих могућности. Тешка срца и мирне савести – више не могу. И зато подносим оставку на положај председника и изражавам велику захвалност својим сарадницима и свима онима који су ми, у овим за Партизан сложеним временима, помагали“, навео је Вучелић.
Вучелић је био председник Партизана од 2016. године. Навијачи Партизана су за сутра уочи реванш меча плеј-офа за пласман у Лигу конференција најавили протест против челника клуба.
Duljaj: Igraćemo na pobedu, ali nećemo da pretimo rivalu posle 0:5

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Милорад Вучелић поднео оставку на место председника Партизана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.