Такер Карлсон хоће интервју са Путином

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Avg.2023, 18:30

Такер Карлсон хоће интервју са Путином

Бивши водитељ Фокс њуза и један од најпопуларнијих америчких новинара Такер Карлсон затражио је интервју са руским председником Владимиром Путином, изјавила је данас Маргарита Симоњан, главна уредница медијске групе „Расија сиводња“ и телевизије РТ. Фото: Wikimediacommons/Gage Skidmore „Карлсон >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заиста тражи интервју са Владимиром Путином. Ако би неко чуо и пренео председнику, то би било сјајно“, рекла је Симоњан, преноси РИА.
Карлсон је водио најгледанију емисију на Фокс њузу, али је ове године добио отказ, након чега је покренуо емисију коју емитује на друштвеној мрежи X (Твитер).
Ове недеље је, за време дебате кандидата републиканаца за председничку номинацију, објавио интервју са Доналдом Трампом који је био гледанији од саме дебате која је емитована на Фоксу.
Познат је као критичар слања помоћи Украјини и политике актуелне америчке администрације према рату у тој земљи.
Su-30 ispratio američki dron koji se približavao ruskoj granici iznad Crnog mora

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Такер Карлсон хоће интервју са Путином се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.