Зашто треба да стављате тоалет папир у фрижидер?

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 14:00

Зашто треба да стављате тоалет папир у фрижидер?

Нови тренд у коме људи стављају тоалет папир у фрижидер завладао је интернетом. Помало чудно зар не? Фото: Pixabay/Alexas_Fotos Ролна тоалет папира се узима из новоотвореног паковања и ставља на једну од полица фрижидера.
Наиме, доказано је да тоалет папир помаже у уклањању непријатних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мириса.
Мириси рибе, свежег меса и неког поврћа понекад могу бити интензивни.
Влага од кондензације (која се јавља када фрижидер није довољно хладан) такође изазива непријатне мирисе. И ту долази тоалет папир.
Папир временом упија течности и мирисе. После једне до две недеље – баците га.
За уклањање непријатних мириса може послужити и чинија воде са лимуном или шољица млевене кафе.
Наравно, подразумева се да фрижидер треба темељно чистити бар једном месечно.
Најбоље је користити топлу воду са мало сирћета и детерџента за прање судова.
Da li čaju može da istekne rok trajanja?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зашто треба да стављате тоалет папир у фрижидер? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.