Креће јавни позив за доделу бесповратних средстава за подршку малим предузећима

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 08:56

Креће јавни позив за доделу бесповратних средстава за подршку малим предузећима

Потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали, који по овлашћењу председнице Владе обавља дужност министра привреде, и шеф Делегације ЕУ у Србији Емануеле Жиофре обићи ће данас предузеће „Еко-сан“ у Лештанима поводом расписивања јавног позива за доделу бесповратних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2023, најавило је Министарство привреде. Фото: Градске инфо Министарство привреде у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и уз подршку пројекта „Србија и ЕУ – Опрема за привреду“, који финансира Европска унија, додељује бесповратна средства микро и малим предузећима, предузетницима и задругама, а укупна бесповратна средства износе око 1,4 милијарде динара.
Предузеће „Еко-сан“ је учествовало у конкурсу у току претходне године и на тај начин набавило соларне панеле.
U subotu Međunarodni sajam pčelarstva u Somboru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Креће јавни позив за доделу бесповратних средстава за подршку малим предузећима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.