Војска Србије поново поставила понтонски мост до Лида

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Avg.2023, 13:20

Војска Србије поново поставила понтонски мост до Лида

Припадници понтонирских јединица Војске Србије поново су поставили понтонски мост од Земунског кеја до Великог ратног острва и грађанима омогућили несметан приступ дунавској плажи Лидо, саопштено је данас из Министарства одбране. Фото: Танјуг/Министарство одбране и Војска >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије Мост носивости 20 тона, састављен од 38 пловних чланака у укупној дужини од 355 метара, поново је постављен пошто су створени услови за његово безбедно коришћење и предат на употребу туристичкој организацији Градске општине Земун.
Како би се обезбедила потпуна безбедност за све кориснике моста током 24 часа присутна је дежурна посада која је задужена за безбедност и одржавање понтонског моста.
Мост ће бити у функцији до краја купалишне сезоне на Лиду, односно до 31. августа, после чега следи његово расклапање и превожење реком у матични гарнизон, наводи се у саопштењу.
Vučić u ponedeljak u Atini, na neformalnoj večeri lidera regiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војска Србије поново поставила понтонски мост до Лида се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.