Минск позива на наставак дијалога о међународној безбедности

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Avg.2023, 12:45

Минск позива на наставак дијалога о међународној безбедности

Министар одбране Белорусије Виктор Хренин изјавио је данас да Минск позива међународну заједницу да што пре настави дијалог о безбедности, како би се спречило избијање још једног глобалног рата. Фото: Танјуг/AP Photo/Alexander Zemlianichenko „Ми смо увек спремни на мирне разговоре о било >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ком актуелном питању из сфере међународне безбедности“, казао је белоруски званичник и додао да је очигледно да дијалог треба наставити сада, док се још може наћи решење и спречити избијање новог светског рата, преноси агенција Тас.
„Позиција Белорусије је јасна: зауставити рат по сваку цену. После може бити прекасно. Надам се да ће се наша порука чути“, казао је Хренин у обраћању на 11. Конференцији о међународној безбедности у Москви.
Indija: Modi rekao na proslavi Dana nezavisnosti da se mir vraća u Manipur

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Минск позива на наставак дијалога о међународној безбедности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.