Маск ставио на аукцију знакове Твитера и друге предмете компаније

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Avg.2023, 14:45

Маск ставио на аукцију знакове Твитера и друге предмете компаније

Власник платформе X Илон Маск, одлучио је да организује аукцију предмета везаних за прошлост ове компаније, која је дуго година била позната под именом Твитер. Фото: AP /Godofredo A. Vásquez На аукцији се нуди 584 предмета, а међу њима су знакови Твитера који су некад висили на згради ове >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фирме, као и столови за кафу, огромни кавези за птице или уља на платну, преноси ББЦ.
Један од знакова Твитера са познатим логом плаве птице је и даље причвршћен на згради компаније у Сан Франциску, али и он је стављен на аукцију.
У понуди су и десетине столова и столица, ди-џеј кабина и довољно музичких инструмената за опремање бенда.
Аукција је названа „Рибрендинг Твитера: Онлајн аукција сувенира, уметничких дела, канцеларијских потрепштина и многих других ствари!“
На аукцији ће се наћи и две уљане слике фотографија које су постале чувене на Твитеру.
Прва је селфи глумице Елен Деџенерис на додели Оскара 2014. године на коме се види мноштво холивудских звезда као што су Бредли Купер, Мерил Стрип, Кевин Спејси или Џенифер Лоренс.
Други је фотографија бившег председника САД Барака Обаме када је поново изабран на ову функцију у новембру 2012. године, а на њој грли своју супругу Мишел.
Аукција почиње 12. септембра и завршава се два дана касније.
Mali: Javni dug 50,5 odsto BDP

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маск ставио на аукцију знакове Твитера и друге предмете компаније се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.