Делови тела на које ће само најхрабрији ставити тетоважу

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Avg.2023, 15:00

Делови тела на које ће само најхрабрији ставити тетоважу

Приликом доношења одлуке на ком делу тела да се тетовирамо, највише размишљамо о естетском аспекту и како ће тетоважа изгледати на изабраном месту. Фото: Pexels/cottonbro Међутим, постоји много људи којима је приоритет да изаберу место где ће тетоважа мање болети. Важно је знати да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се осећај бола разликује од особе до особе, у зависности од тога који је ваш праг бола на почетку.
Неки људи осећај који се јавља на кожи током тетовирања уопште не описују као бол, већ као осећај печења који може бити слабији или јачи, у зависности од дела тела који се тетовира.
Иако ћете увек добијати различите одговоре од тату уметника о томе који делови тела тетовирање највише боли, постоје места за која је доказано да су најосетљивија.
Ребра На овом делу тела нема много мишића и масти, а са друге стране, нерви у близини ребара се налазе близу површине коже, па ћете због свих наведених фактора много више осетити иглу.
Глава и врат Недостатак масти и велика количина нервних завршетака такође су проблематични фактори приликом тетовирања главе или врата. При томе се знатно више осећа вибрација и звук игле, што на психолошкој основи додатно доприноси јачем осећају бола.
Пазух Ово је генерално један од мање осетљивих делова тела због велике количине жлезда и лимфних чворова који се налазе у пределу пазуха. Ту се налази и велики аксиларни, односно аксиларни нерв.
Шака и прсти Шака и прсти су веома кошчати, а кожа на њима је изузетно танка. Мастило на овим местима много теже долази до коже и понекад тату уметник мора да пређе преко цртежа иглом неколико пута.
Da li je Tinder mesto gde možete naći princa na belom konju?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Делови тела на које ће само најхрабрији ставити тетоважу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.