Саудијска Арабија наставља да ограничава производњу нафте

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Avg.2023, 19:48

Саудијска Арабија наставља да ограничава производњу нафте

Саудијска Арабија ће и у септембру наставити са ограничењима у производњи нафте, саопштила је данас државна Саудијска новинска агенција (СПА). Фото: Unsplash/David Thielen „У септембру ће Саудијска Арабија произвести приближно девет милиона барела нафте дневно“, навеле је СПА, позивајући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се на извор из саудијског министарства енергетике.Ријад је раније одлучио да добровољно смањи производњу нафте за милион барела дневно, а ова мера је била на снази у јулу и биће и у августу, преноси ЦНБЦ.
СПА наводи да Саудијска Арабија може да продужи постојеће ограничење производње нафте или да додатно смањи производњу.
Берзе за сада нису значајно реаговале на ову вест и цене нафте су за сада релативно стабилне.
Rusija pojačala napade na ukrajinsku poljoprivrednu infrastrukturu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саудијска Арабија наставља да ограничава производњу нафте се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.