Одбојкаши Србије на Копаонику настављају припреме за Европско првенство

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 19:49

Одбојкаши Србије на Копаонику настављају припреме за Европско првенство

Сениорска одбојкашка репрезентација Србије путује у понедељак на Копаник, где је очекују припреме за Европско првенство које је на програму од 28. августа до 16. септембра у Италији, Северној Македонији, Бугарској и Израелу. Фото: Одбојкашки савез Србије Сениори Србије ће у понедељак, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 31. јула, отпутовати на Копаоник, где ће одрадити базични део припрема.
Игор Колаковић, први тренер сениора Србије, саопштио је списак играча који ће тренирати на Копаонику.
На списку су техничари: Вук Тодоровић, Алекса Батак и Андрија Вуликић, коректори: Александар Атанасијевић, Дражен Лубурић и Божидар Вучићевић, либера: Милорад Капур и Милош Крстески, блокери: Марко Подрашчанин, Срећко Лисинац, Петар Крсмановић, Немања Машуловић и Александар Недељковић, примачи: Урош Ковачевић, Марко Ивовић, Миран Кујунџић, Павле Перић и Вељко Машуловић.
На почетак припрема ће доћи 17 играча. Срећко Лисинац се налази у фази рехабилитације после повреде и прикључиће се репрезентацији када буде био спреман за тренинг у групи.
Репрезентација Србије, одиграће прва три меча у А групи ЕП-а у Перуђи, а преостала два у Анкони.
Србија ће први меч на ЕП, одиграти у Перуђи 30. августа против Швајцарске од 21 сати.
Србија ће другу утакмицу одиграти 31. августа против Белгије, а трећу 1. септембра против Италије.
Србија ће у Анкони 4. септембра играти против Естоније, а 5. септембра против Немачке.
Đere pobedio Žižena Žanga i plasirao se u finale turnira u Hamburgu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкаши Србије на Копаонику настављају припреме за Европско првенство се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.