Самунг представио нове моделе преклопних телефона, жели да конкурише Еплу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 17:55

Самунг представио нове моделе преклопних телефона, жели да конкурише Еплу

Јужнокорејска компанија Самсунг представила је нове моделе преклопних телефона Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 које треба да буду конкуренција Епловим телефонима у категорији Премијум. Фото: Танјуг/AP Photo/Ahn Young-joon Цене су отприлике на истом нивоу већ три године – Galaxy Z Flip5 ће се на америчком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тржишту продавати за 999,99 долара, а Galaxy Z Fold5 за 1.799,99 долара, преноси Ројтерс.
Оба модела су лакша и тања него модели из претходне године, а аналитичар из компаније Каунтерпоинт, Jene Park, тврди да ће ови производи неминовно бити конкуренција Епловој серији телефона ајфон 15.
Он сматра да највећи проблем за потрошаче може да буде висока цена, пошто су преклопни телефони због напредне технологије која се користи приликом производње знатно скупљи него обични паметни телефони.
Фото: Танјуг/AP Photo/Ahn Young-joon Преклопни телефони представљају пет одсто тржишта паметних телефона у категорији Премијум, у којој доминира Епл.
Америчка компанија је 2022. године имала удео од 75 одсто на тржишту телефона који су скупљи од 600 долара (542 евра), а Самсунг удео од 16 одсто.
У 2023. години ће бити испоручено око 19 милиона преклопних телефона, што је повећање за 45 одсто у односу на претходну годину, саопштила је компанија Каунтерпоинт.
Bajnens: Bitkoin stabilan na 26.400 evra, u trendu dodžkoin i vorldkoin

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Самунг представио нове моделе преклопних телефона, жели да конкурише Еплу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.