Компанија НИС наставила са подршком општини Србобран

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 08:59

Компанија НИС наставила са подршком општини Србобран

Компанија НИС наставила је са пружањем подршке здравственим установама које се баве репродуктивним здрављем у нашој земљи, у оквиру које је набављена савремена медицинска опрема за потребе Дома здравља „Др Ђорђе Бастић” у Србобрану вредна четири милиона динара. Фото: Unsplash/de-Guveia Овај >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пројекат реализован је путем друштвено одговорног програма „Заједници заједно”, који је компанија прошле године спровела под слоганом „Да се нове наде роде” са циљем да се пружи допринос националном приоритету – унапређењу репродуктивног здравља и повећању наталитета.
Дом здравља „Др Ђорђе Бастић” добио је савремени ултразвучни апарат који ће допринети повећаном квалитету и прецизности дијагностике код трудница, али и осталих пацијената, затим значајно смањити листе чекања и повећати број прегледа за готово 50 одсто.
„Желим да се у име општине Србобран и у име свих грађана наше општине захвалим компанији НИС на континуираној подршци. Досадашња сарадња била је на веома високом нивоу и изражавам наду да ћемо и у наредном периоду наставити у том правцу и да ћемо остварити још много пројеката, који ће свакако допринети квалитетнијем и бољем животу свих грађана у нашој локалној заједници” рекао је Радивој Дебељачки, председник општине Србобран.
Игор Кораћ, руководилац Сектора за геодетске послове у НИС-у, истакао је да ово 55. пројекат који је компанија подржала у Србобрану путем програма „Заједници заједно”. „Верујем да ће се наша добра сарадња наставити и у будућности, а ми ћемо бити ту да будемо добар партнер општини Србобран” навео је Кораћ, док се директор Дома здравља „Др
Ђорђе Бастаћ”, др Властимир Кладара, захвалио се компанији НИС и истакао је да је за пацијенте најважније да имају правовремену и квалитетну здравствену заштиту.
Nemačka ulaže 20 milijardi evra u industriju čipova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Компанија НИС наставила са подршком општини Србобран се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.