Резников: Напади на Крим ће бити настављени

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 11:56

Резников: Напади на Крим ће бити настављени

Украјински министар одбране Олексеј Резников изјавио је да ће Украјина наставити да изводи нападе на Крим који је Русија припојила и Керчки пролаз, који га повезује са руским копном. Фото: Танјуг/Satellite image ©2023 Maxar Technologies via AP „Све ове мете су легитимне мете јер ће то смањити њихов >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << капацитет да се боре против нас (и) помоћи ће да се спасу животи Украјинаца“, рекао је Резников у интервјуу за ЦНН.
На питање да ли је циљ Украјине да трајно онеспособи мост, Резников је одговорио да је нормална тактика да буду уништене логистичке линије непријатеља како био било спречено снабдевање муницијом, горивом и храном. „Зато ћемо користити ову тактику против њих“, рекао је Резников.
Русија је припојила Крим 2014. године, а Украјина га сматра својом територијом.
DHMZ: Veliki olujni sistem se kreće prema Hrvatskoj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Резников: Напади на Крим ће бити настављени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.