Додик: Никог не условљавам, представљам народ

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jul.2023, 20:16

Додик: Никог не условљавам, представљам народ

Лидер СНСД Милорад Додик рекао је данас да није дошао на састанак са партнерима на нивоу БиХ да би неког условљавао. Фото: Танјуг/Борислав Ждриња „Овде нема никаквог условљавања. Ја нисам дошао да некога условљавам. Ја да сам бирао, не бих никад овде дошао, али радим свој посао. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Фама се прави у Федерацији БиХ како неко крши ово или оно, а ствари су кренуле природним током, имају истраге. Ја сам већ дао неку изјаву у СИПА, па ћемо видети даље о угрожавању уставног пројекта“, рекао је Додик, преноси РТРС.
Додик је рекао да представља народ и да је најважније сачувати минимално поверење кроз институционалну равнотежу коју је успоставио Дејтонски споразум.
„Постоји Устав БиХ, кој је јасно позиционирао БиХ као земљу састављену од два ентитета и три народа и понашам се у оквиру тога. БиХ има овлашћења која су јој Уставом дата. Оно што није изричито дато Уставом припада ентитетима и ту је све јасно, немамо ми много око тога шта да разговарамо“, поручио је Додик.
У Сарајеву је у току састанак лидера СНСД-а Милорада Додика, ХДЗ-а Драгана Човића и лидера Тројке.
На састанку се очекују разговори о решавању проблема у функционисању власти на нивоу Федерације.
Vučić sutra na pokaznim gađanjima na Pasuljanskim livadama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: Никог не условљавам, представљам народ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.