На два гранична прелаза обустављен саобраћај за теретна возила

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 19:39

На два гранична прелаза обустављен саобраћај за теретна возила

Камиони на граничном прелазу Сремска Рача, на излазу и улазу у земљу, чекају четири сата, док на Батровцима, на излазу из земље, чекају три сата, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије. Фото: Unsplash/Daniel Fikri Према информацијама Управе граничне полиције у 17:15, на граничном прелазу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Бездан, на улазу и излазу, саобраћај за теретна моторна возила је обустављен због нестанка струје након јучерашњих временских непогода.
На том прелазу се пропуштају само теретна моторна возила са уредном документацијом.
На прелазу Нештин, саобраћај је обустављен за теретна моторна возила и аутобусе, такође због нестанка струје након непогода.
Што се тиче путничких моторних возила, на граничном прелазу Хоргош, на излазу из земље, задржавање траје два сата, а на улазу један сат, док на прелазу Хоргош 2, на излазу и улазу, путничка возила чекају два сата.
На прелазу Градина, на излазу, задржавање за путничка возила је 90 минута, а на улазу 15 минута, док на је Прешеву, на излазу, задржавање 70 минута.
На Батровцима, на излазу, путничка возила чекају 45 минута, на Гостуну, на излазу и улазу, 30 минута, на прелазу Шид, на улазу, 30 минута, а на Сремској Рачи, на излазу и улазу – 20 минута.
На Келебији, на излазу и улазу, путничка моторна возила чекају 15 минута, а на прелазу Бачки Виногради, на улазу, 45 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
Nevreme pogodilo Čačak, krupan grad naneo veliku štetu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На два гранична прелаза обустављен саобраћај за теретна возила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.