Занети: Лукаку нас је разочарао, нисмо очекивали да преговара са Јувентусом

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 15:47

Занети: Лукаку нас је разочарао, нисмо очекивали да преговара са Јувентусом

Потпредседник Интера Хавијер Занети изјавио је данас да је разочаран одлуком белгијског фудбалера Ромелуа Лукакуа да почне преговоре са Јувентусом, преноси Газета дело Спорт. Фото: Танјуг/Tano Pecoraro./LaPresse via AP Лукаку је фудбалер Челсија, а прошлу сезону провео је на позајмици у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Интеру. Он је био члан миланског клуба од 2019. до 2021, а онда је прешао у екипу са „Стамфорд бриџа“.
Белгијски фудбалер је одбио понуду Интера, пошто је изјавио да жели да настави каријеру у Јувентусу.
„Лукаку нас је издао, разочарани смо. Очекивали смо потпуно другачије понашање Ромелуа – као професионалца, али и као човека“, рекао је Занети. Италијански медији подсећају да је Белгијанац раније изјавио да никада не би играо за Јувентус, пошто су га навијачи торинског клуба прошле сезоне вређали на расној основи.
Лукаку је наводно договорио трогодишњи уговор са Јувентусом, али се чека договор клубова. Јувентус жели да у Челси пошаље српског фудбалера Душана Влаховића у замену за Лукакуа, али и тражи од лондонског клуба 40 милиона евра.
Лукаку (30) је прошле сезоне за Интер одиграо 37 утакмица и постигао је 14 голова.
Nagradni fond na Ju-Es openu uvećan za osam odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Занети: Лукаку нас је разочарао, нисмо очекивали да преговара са Јувентусом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.