Немац у Бару оштетио заставе Црне Горе и Европске уније

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 17:43

Немац у Бару оштетио заставе Црне Горе и Европске уније

Полиција је поднела прекршајну пријаву против немачког држављанина М.Ј.К. (21) јер је оштетио државне заставе Црне Горе и заставе Европске уније, саопштено је из Управе полиције. Фото: Танјуг/AP Photo/Jean-Francois Badias Оштећене заставе су се налазиле на јарболу испред зграде Општине. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Службеници барске полиције су, какио су казали, поступајући по пријави, идентификовали извршиоца – немачког држављанина М.Ј.К. (21) са пребивалиштем у Бару.
Од њега су, поручују, прикупљена обавештења на записник у односу на поменуте околности, те је са свим упознат тужилац у Основном државном тужилаштву у Бару.
„Тужилац се изјаснио да се у радњама овог лица не стичу елементи кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности, те су полицијски службеници против М.Ј.К. поднели захтев за покретање прекршајног поступка због прекршаја по Закону о јавном реду и миру.
Australijanac koji je 3 meseca plutao Pacifikom sa svojim psom prvi put na kopnu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немац у Бару оштетио заставе Црне Горе и Европске уније се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.