Петковић: Правда ће победити кад се обуставе сви политички поступци против Срба

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 08:01

Петковић: Правда ће победити кад се обуставе сви политички поступци против Срба

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић рекао је данас да ће правда победити тек када сви политички поступци против Срба на КиМ буду обустављени, а они који су одговорни за овај брутални прогон и сами буду суочени са правном одговорношћу због насиља над недужним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << српским народом. Фото: Танјуг/Тара Радовановић
„Још један на правди Бога ухапшени Србин са севера КиМ, Далибор Спасић, данас се придружио својој породици, после Радоша Петровића и Немање Влашковића. Нећемо престати да се боримо док год иједан српски политички затвореник пати у Куртијевим казаматима!“, написао је Петковић на Твитеру.

Медицински техничар из Северне Митровице Далибор Спасић, који је пре месец дана ухапшен на Јарињу, пуштен је данас да се брани са слободе уз положену кауцију, изјавио је за Танјуг његов адвокат Срђан Митровић.
Према његовим речима, Тужиилаштво је тражило продужење притвора за још два месеца, али судија није усвојио тај захтев.
Казао је да се истрага наставља, а да ће након њеног завршетка судија одлучити да ли ће против Спасића бити подигнута оптужница.
Далибор Спасић, медицински техничар из Северне Митровице, ухапшен је 17. јуна на Јарињу док се са малолетном ћерком и супругом враћао из централне Србије.
Вучић: Курти је сам признао да су прекршили међународно право

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петковић: Правда ће победити кад се обуставе сви политички поступци против Срба се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.