Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 16:57

Мост слободе и тунел добијају нови асфалт, наставља се поправка коловоза Булевара ослобођења (ВИДЕО)

Радови на обнови и поправци коловозне конструкције Булевара ослобођења још увек трају, а тренутно нови асфалт добија и један од новосадских симбола, Мост слободе.
Актуелна фаза радова подразумева поправку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << коловозне конструкције навоза на Мост слободе, као и тунелске цеви. 
Радови ће се од 16. до 20 јула изводити на левој коловозној траци, од раскрснице са Улицом народног фронта до дилатације, док ће се саобраћај одвијати двосмерно у супротној траци.
Из Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције апелују на возаче да поштују саобраћајну сигнализацију и своју вожњу прилагоде условима одвијања саобраћаја у зони радова. 
Biciklistička staza Novi Sad – Begeč

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мост слободе и тунел добијају нови асфалт, наставља се поправка коловоза Булевара ослобођења (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.