Настављају се радови у улици Јована Суботића

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jul.2023, 09:22

Настављају се радови у улици Јована Суботића

Након што су у другој половини јуна месеца реализовани радови на обнови коловозне конструкције у делу Улице Јована Суботића, од Кисачке до Војводе Бојовића, наставља се поправка једне од најпрометнијих улица у централном делу града. Фото: Градске инфо У периоду од 11. јула до >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 1. августа радови ће се обављати у преосталом делу Улице Јована Суботића, као и у делу Шафарикове и у Успенској улици, односно на деоници од Улице Војводе Бојовића до Јеврејске улице.
За време извођења радова на снази ће бити привремена измена режима саобраћаја на овом путном правцу. У првој фази саобраћај ће бити обустављен у смеру од Кисачке улице ка центру, а одвијаће се у супротном смеру, ка Кисачкој улици.
Izmena režima saobraćaja na Grbavici

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Настављају се радови у улици Јована Суботића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.