Јовановићу Ћути мера удаљења са седнице, наставак сутра

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 19:01

Јовановићу Ћути мера удаљења са седнице, наставак сутра

Председник Скупштине Србије Владимир Орлић је на крају данашњег рада парламента, после више опомена, изрекао меру удаљења са седнице посланику “Морамо – Заједно” Александру Јовановићу Ћути. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић “Изричем вам меру удаљења са седнице, фантастичну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сте ствар у животу постигли”, прокоментарисао је Орлић и потом рекао да парламент рад наставља сутра у 10 часова.
Јовановић је данас током заседања више пута бурно реаговао на излагање министра за државну управу и локалну самоуправу Александра Мартиновића, а имао је и расправу са самосталним послаником Дејаном Булатовићем.
Посланици ће сутра наставити расправу о предлогу за гласање неповерења министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу, а очекује се и гласање о том предлогу.
Пред посланицима је и расправа о разрешењу министра привреде Радета Басте.
Brnabić: Sa evropskim partnerima o šest ključnih tema

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јовановићу Ћути мера удаљења са седнице, наставак сутра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.