Скупштина наставља расправу о смени Гашића

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 08:05

Скупштина наставља расправу о смени Гашића

Посланици Скупштине Србије наставиће данас расправу о Предлогу за гласање о неповерењу министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу који је поднела група опозиционих посланика. Фото: Tанјуг/Зоран Жестић Расправа о овом предлогу почела је 15. јуна, а ванредна седница на којој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је ово једна од три тачке дневног реда почела је 30. маја.
Посланици су до сада завршили расправу о извештају РЕМ-а. Као и о Предлогу за формирање анкетног одбора који треба да утврди чињенице и околности које су довеле до масовних убистава у Србији.
На дневни ред актуелне седнице је по хитном поступку уврштена и тачка која се односи на разрешење министра привреде Радета Басте.
Председница Владе Србије Ана Брнабић оценила је прошле недеље у парламенту да је расправа која траје више од месец дана изгубила сваки смисао. Додала да је она у Скупштини провела више од 11 дана. Јер је желела да покаже колико поштује тему седнице на којој се расправља о безбедносној ситуацији у земљи.
Brnabić u Briselu na panel diskusiji, sastanci sa najvišim zvaničnicima EU

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Скупштина наставља расправу о смени Гашића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.