Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 09:06

Овај једноставан трик смириће вашу кожу након бријања

Чак и ако сте верни депилацији у салону, вероватно сте бар некада посегли за бријачем под тушем да бисте се у последњем тренутку решили нежељених длачица. Фото: Pexels/Rfstudio Али ако нисте пажљиви, бријање може иритирати вашу кожу, што може довести до онога што је познато као иритација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од бријача – црвеног осипа који може изазвати осећај пецкања, свраб, а понекад чак и мале црвене избочине.
Уместо да очајавате постоји једноставан трик који можете да примените, а који дефинитивно помаже за враћање коже у нормалу.
Све што вам је потребно јесте мало меда. Он је одличан за кожу и одржава је свежом и здравом, а ако га правилно користите уопште неће бити лепљив.
Пре употребе навлажите прст водом, па онда нанесите неколико капи меда на њега. Након тога нежно га пренесите на подручје коже које је иритирано бријачем. Наставите лагано да трљате докле год га кожа не упије и немојте да испирате.
Уместо тога тапкајте подручје докле год не осетите да је кожа све упила и да је сува. Након оваквог третмана не само што ћете смањити или потпуно уклонити иритацију него ћете приметити да је кожа мекана и сјајна.
Osam loših navika zbog kojih stalno kuburite sa novcem: Prepoznajte ih i oslobodite ih se na vreme

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овај једноставан трик смириће вашу кожу након бријања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.