Новосадска паратеквондоисткиња са Европског првенства доноси медаљу, и шаље поруку:  И на патикама имам српску заставу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 08:31

Новосадска паратеквондоисткиња са Европског првенства доноси медаљу, и шаље поруку: И на патикама имам српску заставу

Од читаве репрезентације која је отишла на Европско првенство у паратеквондоу у Монтегрису, у Француској, са освојеном медаљом враћа се само Јелена Рашић, Новосађанка која је и на прошлом првенству у Манчестеру сијала истим сјајем. Фото: Приватна архива Рашић је стала на бронзано >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постоље, а на позив наше редакције истакла је да “никада није била боља, јача и спремнија.”
Фото: Приватна архива – Ја још увек имам мали стаж у такмичењима, свега годину и по дана се активно такмичим, све противнице су искусније, па сам изгубила у борби за финале. Пред крај сам водила против актуелне параолимпијске шампионке, међутим искуство је победило и не могу да опишем колико ми је било тешко због тога. Нећу дозволити да ме то обесхрабри, настављам са тренинзима још јаче и више, имам још много простора да напредујем, чека нас много турнира, између осталих и Светско првенство у Мексику 26. септембра и чим се вратимо кући у понедељак крећемо са тренинзима – рекла је наша саговорница и додала да је увек поносна што носи нашу заставу, те да је има и на патикама.
Stefan Vukić novi napadač Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосадска паратеквондоисткиња са Европског првенства доноси медаљу, и шаље поруку: И на патикама имам српску заставу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.