У Темерину одржан свечани пријем наставника и ђака који су учествовали на окружним и републичким такимчењима (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 17:10

У Темерину одржан свечани пријем наставника и ђака који су учествовали на окружним и републичким такимчењима (ВИДЕО)

Данас је у Темерину приређен свечани пријем ђака и наставника који су учествовали на окружним и републичким такмичењима у током претходне школске године.
Неколицина ђака је показала изузетно знање на такмичењима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а овом приликом добили су дипломе као и захвалнице.
Председник општине Темерин, Младен Зец честитао је свим младима, као и професорима на постигнутом успеху и истакао да су они темељ за сјајну будућност општине. „Велика ми је част и задовољство да данас видим пуну салу младих и паметних људи, то су најбољи ђаци које општина Темерин има. Ове године је општина дигла средства за неких 30 одсто и из буџета смо издвојили 750.000 динара за образовање.
Искрено се надам да ће ова деца наставити даље да се труде, раде и да уче, како би се развијали. Ја се надам да ће након школовања остати да раде у општини Темерин и да ћемо сви заједно креирати један диван амбијент“, закључио је Зец.
U toku je 41. sednica Skupštine Grada, pred odbornicima 63 tačke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Темерину одржан свечани пријем наставника и ђака који су учествовали на окружним и републичким такимчењима (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.