Представа “Држ – не дај“ у уторак у Гимназији Лаза Костић

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 12:25

Представа “Држ – не дај“ у уторак у Гимназији Лаза Костић

Позоришна представа „Држ’ – не дај“ одиграће се уторак, 27. јуна у 20:00 часова у Гимназији Лазa Костић. Фото: PrtSc/gigstix.com О представи
“Држ не дај“ је прича двоје младих који су решили да њихова веза постане брак.
Од момента када се двоје младих људи одлучују да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заједно проведу живот, до јутра после прве брачне ноћи, дешавају им се ствари за које су миислили да увек неко други доживљава и да се то њима не може догодити.
Упознавање породица, спискови, одабир хаљине, торте, музике, гостију, сале… само су неке од препрека које на духовит начин приказује представа „Држ’ не дај“.
Питање је да ли ће младенци успети да се изборе са свим обичајима и правилима које „како Бог заповеда“ треба обавити и да ли ће моћи да избалансирају танку границу између паганског и урбаног. Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа “Држ – не дај“ у уторак у Гимназији Лаза Костић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.