Силва и Сон добили понуде да наставе каријеру у Саудијској Арабији

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 16:22

Силва и Сон добили понуде да наставе каријеру у Саудијској Арабији

Фудбалер Манчестер ситија и португалски репрезентативац Бернардо Силва добио је богату понуду да настави каријеру у Саудијској Арабији, тврди британски Атлетик. Фото: Wikimedia Commons/Aleksandr Veprev Силва (28) је разговарао са својим менаџером Хорхеом Мендешом о могућности да напусти енглески >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клуб. Британски медији наводе да је неименовани клуб из Саудијске Арабије послао понуду португалском фудбалеру и његовом менаџеру, али не и Манчестер ситију. Силва ће највероватније да одбије понуду из Саудијске Арабије, пошто су Пари Сен Жермен и Барселона заинтересовани за португалског репрезентативца.
Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да клуб неће да прави проблеме Силви ако буде желео да промени средину. Португалац је прошле сезоне са „грађанима“ освојио ФА куп, Премијер лигу и Лигу шампиона, а има уговор са Манчестер ситијем до јуна 2025. године.
Британски медији наводе да је исти клуб заинтересован и за фудбалера Тотенхема Хунг Мин Сона. Клуб из Саудијске Арабије је наводно понудио репрезентативцу Јужне Кореје 120 милиона евра за четворогодишњи уговор, док би Тотенхем добио обештећење од 60 милиона евра.
Међутим, руководство Тотенхема тврди да није добило понуду ни за једног играча, а лондонски клуб не планира да прода Сона, који има уговор до 30. јуна 2025. године.
Mbape: Zaslužem da dobijem „Zlatnu loptu“, mislim da odgovaram kriterijumima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Силва и Сон добили понуде да наставе каријеру у Саудијској Арабији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.