Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 10:57

Стивен Џерард не жели да настави тренерску каријеру у Саудијској Арабији

Енглески фудбалски тренер Стивен Џерард изјавио је данас да неће преузети клуб из Саудијске Арабије, преноси Би-Би-Си (ББЦ). Фото: Танјуг/AP/Martin Sylvest „Позван сам да размотрим потенцијалну понуду, што сам и урадио. Анализирао сам је претходних дана, али како сада ствари стоје, нећу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прихватити ту понуду“, рекао је Џерард.
Британски медији наводе да је енглески тренер преговарао са Ал Етифаком. Он је тренутно без ангажмана, пошто је у октобру прошле године добио отказ у Астон Вили.
Џерард (43) је играчку славу стекао у Ливерпулу, а за први тим екипе са Енфилда наступао је 17 сезона. Он је играчку каријеру завршио 2016. године у Лос Анђелес Галаксију.
Џерард је од 2018. до 2021. био менаџер Ренџерса, а потом је 11 месеци био на клупи Астон Виле.
Kurtoa: Zbog povrede kolena sam napustio trening kamp reprezentacije Belgije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стивен Џерард не жели да настави тренерску каријеру у Саудијској Арабији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.