Марковић: Баста следеће недеље мора да поднесе оставку, или ће бити смењен

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 16:14

Марковић: Баста следеће недеље мора да поднесе оставку, или ће бити смењен

Раде Баста следеће недеље мора да поднесе оставку на место министра привреде, или ће бити смењен, изјавио је данас председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Министар привреде у Влади Србије Раде Баста се понаша као да игра за Звезду, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а навија да победи Партизан. Те његове изјаве, као последња, да би сви министри морали да буду на улици са грађанима, више не могу да се толеришу“, рекао је Марковић за ТВ Пинк.
Он је додао да се синоћ чуо са председником СПС-а Ивицом Дачићем, коалиционим партнером Јединствене Србије.
„Рекли смо да то више не можемо да слушамо и да трпимо, јер је Раде Баста на место министра привреде предложен са листе СПС – Јединствена Србија – Зелени Србије, мојим коалиционим партнером“, каже Марковић.
Председник Јединствене Србије је истакао да у Влади Србије треба да постоји демократија и различита мишљења, „али не око националних и државних питања и ту је тачка“.
„Он (Баста) је моја ружна прошлост. Видећете шта ће се десити следеће недеље. Србија има много већих проблема од Радета Басте. Ја сам се оградио од његове изјаве да Србија треба да уведе санкције Русији и рекли само да то није став ни Јединствене Србије, ни СПС“, рекао је Марковић.
Stanković: Kurti svojim akcijama daje opravdanje Beogradu da ne nastavi pregovore

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марковић: Баста следеће недеље мора да поднесе оставку, или ће бити смењен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.