Петковић: У овим околностима не видим како да наставимо дијалог

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jun.2023, 10:41

Петковић: У овим околностима не видим како да наставимо дијалог

 Директор Канцеларије Петар Петковић изјавио је данас да у оваквим околностима не види како може да се настави дијалог јер то подразумева нормализацију односа, а оно што се дешава је потпуно ненормално и насилно и супротно од дијалога. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Он је то >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рекао на конференцији за новинаре, на питање Танјуга шта се дешава са дијалогом између Београда и Приштине и хоће ли председник Србије Александар Вучић ићи на састанак будући да је Курти рекао да ће још да размисли.
„О томе ће Александар Вучић да одлучи али ја не видим простор за дијалог. Када је Харадинај увео таксе 100 одсто Вучић није одлазио у Брисел док то није повучено јер су хтели да натерају Београд на капитулацију. То и Курти сада покушава забраном уласка робе“, рекао је Петковић.
Tenzije na severu Kosovu i Metohiji se nastavljaju, vanredna konferencija Petra Petkovića u 10 sati

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Петковић: У овим околностима не видим како да наставимо дијалог се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.